Zervos Group
Zervos Group
Zervos Group
Zervos Group

40 χρόνια
κοντά σας

Με 40+ χρόνια εμπειρίας και σταθερής πορείας στον επαγγελματικό εξοπλισμό.

Η ΖERVOS Group είναι πρωτοπόρος εταιρία στην παροχή λύσεων επαγγελματικού καθαρισμού, απολύμανσης και υγιεινής, με τεχνογνωσία σε όλους τους κλάδους της διαχείρισης κτιρίων, της φιλοξενίας, της υγείας και της εστίασης.
Εισάγουμε και εμπορευόμαστε ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων προϊόντων για κάθε επαγγελματικό χώρο όπως: Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering, εμπορικές επιχειρήσεις, Βιομηχανίες, Χώροι Υγείας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, συνεργεία Καθαρισμού και Λιανικό εμπόριο.

Zervos Group

Απο το 1981

Η ίδρυση μας πραγματοποιήθηκε το 1981 στη Ρόδο και έκτοτε έχουμε εγγυημένα ηγετικό ρόλο στον τομέα των εισαγωγών και του εμπορίου όσο αφορά τα προϊόντα εξοπλισμού κάθε επαγγελματικού χώρου.
Έχουμε εξελιχθεί σε μια μεγάλη εταιρία παραμένοντας πιστοί στις άξιες μας για συνεχή καινοτομία και στην ακλόνητη εστίαση για την επίτευξη μακροπρόθεσμων οφελών για τους πελάτες μας,τους εργαζομένους μας και το περιβάλλον.
  • Σκοπός μας είναι να είμαστε ο συνεργάτης που μπορείτε να βασιστείτε και η ολοκληρωμένη πρόταση για την επιχείρηση σας.
Στείλτε Μήνυμα
Καλέστε μας καθημερινά
9 πμ - 5 μμ.
210 9511133


Zervos Group
Η ZERVOS GROUP κατέχοντας σταθερά την ηγετική θέση στον επαγγελματικό χώρο προϊόντων καθαρισμού και υγιεινής, αποδεικνύει κάθε φορά ότι αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες των πελατών της.

Η πολύχρονη εμπειρία μας, επιτρέπει να υποστηρίζουμε την επιχείρηση σας και να κρατάμε την καθημερινή της λειτουργιά σε υψηλά επίπεδα.
H ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μας ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις επιθυμίες του τελικού καταναλωτή εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές επιδόσεις, οικονομία χρήσης, πολύτιμο εργασιακό χρόνο και χρήμα.
  • Προσπαθούμε και επιτυγχάνουμε μέσα από τα προϊόντα, τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο, να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες καθαρισμού και υγιεινής, μειώνοντας το χρόνο λειτουργίας και καθιστώντας το λειτουργικό σας κόστος πιο αποδοτικό.

Οι Συνεργάτες μας

Πάνω σε αυτούς τους σαφείς και τολμηρούς σκοπούς έχουμε καθορίσει, γιατί υπάρχουμε σαν εταιρία και τι προσδοκούμε από τους εαυτούς μας και τη δουλεία μας. Ο στόχος μας βασίζεται στα 40 χρόνια κληρονομίας που εκτείνεται σε δυο γενιές ιδιοκτησίας της οικογενειας Ζερβού. Είναι μια κληρονομιά που πρεσβεύουμε και τιμάμε μέσω των πράξεων μας, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για τη συνέχισή της. Η ηγετική μας θέση στην αγορά έχει αναγνωριστεί και εκτιμηθεί από τους πελάτες μας, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας.
  • Έχουμε κερδίσει έτσι τον σεβασμό των ειδικών στις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές.

Zervos Group
Zervos Group
Δέσμευση προς τους πελάτες μας

Πιστεύουμε στη σημασία της θέσπισης και της διατήρησης ισχυρών συνεργασιών με τους πελάτες μας. Επιτυγχάνουμε τις ισχυρές αυτές συνεργασίες, ακούγοντας και μεταφράζοντας τις ανάγκες σας στο βέλτιστο συνδυασμό προϊόντων, υπηρεσιών και καταρτισμένης εκπαίδευσης που παρέχουν αποδοτικές, αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Κάνουμε επίσης σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα, την ανάπτυξη και στο ανθρώπινο δυναμικό για να λανσάρουμε καινοτόμα προϊόντα ,που θα διαφοροποιήσουν την επιχείρηση σας και θα σας προσφέρουν επαγγελματικό προφίλ, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Οι προσπάθειες για καινοτομίες καθοδηγούνται από μια αυστηρή πειθαρχία με στόχο την παροχή λύσεων που όχι μόνο μπορούν να λύσουν τα πιο πιεστικά προβλήματά σας, αλλά να ισορροπήσουν τις διαδικασίες βελτιστοποίησης καθαρισμού και υγιεινής με τις ανάγκες ασφαλείας.


Η Zervos Group είναι ο συνεργάτης που μπορείτε να βασίζεστε.

Zervos Group